EMV LAINESÕIDUS 2012

Nagu ikka koos sügistuultega saabub aeg, kus meie parimad kogunevad Hiiumaale Ristnasse, et välja selgitada lainekuningas. Võistlused toimuvad vahemikus 1-31 september, vastavalt sobivale tuuleprognoosile. Võimalik võistluspäev teatatakse kaks päeva ette, viimane kinnitus võistluspäevale eelneva päeva lõunal. Kõigile eelregistreerunutele kehtib soodsam võistlustasu(eelregistreerumisel 20 eur, kohapeal 25 eur). Võistlema pääsevad ainult EPL liikmed.

Info ja registreerimine: +372 56 32 5751         info@firmasurf.ee

Võistlusinfo:

www.surfikool.wordpress.com

www.purjelaualiit.ee

www.surf.ee/chat

Kohtumiseni Ristnas

Posted on august 31, 2012, in Uudised. Bookmark the permalink. EMV LAINESÕIDUS 2012 kommenteerimine on välja lülitatud.

Kommenteerimine on suletud.

%d bloggers like this: