ROCK’n’SURF

Surfihooaeg on täistuuridel käimas ning aeg on teha väike surf ja pillerkaar! Juba sellel nädalalõpul, täpsemalt laupäeval ROCK’n’SURF. SURF toimub Laulasmaa rannas ning ROCK õhtul Luscher&Matiesen’is Toompeal. Alustame rannapäevaga juba 11 paiku ning päeva jooksul viime läbi surfikoolitusi, saab niisama sõita ja toimuvad väiksed sportlikud mõõduvõtud! Õhtul rokime Luscher&Matiesen’is ladina ameerika rokirütmide järgi!

Eesmärgiga surfisõltlaste ringi kasvatada kehtib laupäeval koolitustele superhind 35 eurot. See sisaldab koolitust/varustust/kalipsot ja kogu ülejäänud melu, mis meil toimumas! Nii et kui sul on sõber, kes on surfamisest unistanud, siis anna talle kindlasti teada, või too käe kõrval kohale 🙂 Koolitused toimuvad kell 12.00 ja 14.30

Anna oma tulekust märku:  info@firmasurf.ee   samal aadressil saab ennast koolitusele kirja panna! Kohti on vähe, nii et ole kiire!!

 

Posted on juuli 26, 2012, in Uudised. Bookmark the permalink. ROCK’n’SURF kommenteerimine on välja lülitatud.

Kommenteerimine on suletud.

%d bloggers like this: