ROCK’n’SURF

Surfihooaeg on täistuuridel käimas ning aeg on teha väike surf ja pillerkaar! Juba sellel nädalalõpul, täpsemalt laupäeval ROCK’n’SURF. SURF toimub Laulasmaa rannas ning ROCK õhtul Luscher&Matiesen’is Toompeal. Alustame rannapäevaga juba 11 paiku ning päeva jooksul viime läbi surfikoolitusi, saab niisama sõita ja toimuvad väiksed sportlikud mõõduvõtud! Õhtul rokime Luscher&Matiesen’is ladina ameerika rokirütmide järgi!

Eesmärgiga surfisõltlaste ringi kasvatada kehtib laupäeval koolitustele superhind 35 eurot. See sisaldab koolitust/varustust/kalipsot ja kogu ülejäänud melu, mis meil toimumas! Nii et kui sul on sõber, kes on surfamisest unistanud, siis anna talle kindlasti teada, või too käe kõrval kohale 🙂 Koolitused toimuvad kell 12.00 ja 14.30

Anna oma tulekust märku:  info@firmasurf.ee   samal aadressil saab ennast koolitusele kirja panna! Kohti on vähe, nii et ole kiire!!

 

%d bloggers like this: