JÄLLE VIIMANE KORD 25. NOV

No ei saa ju jätta minematta, kui ideaalset Ristna kurssi ning ligi 10 kraadi sooja! Läksime seekord kolmekesi, koos Jaanuse ja Tõnisega. Kohapeal oli juba ka paras punt, nii et vesi oli jälle purjeid täis! Tuult oli 3,7 full power ning lainetus kohati väga ilus, sette jätkus nii keskele tsooni, kui ka paremale, kus kohati sai ikka pikalt maakera kivist mööda kihutada. Miskipärast ei olnud mul eriti hüppamise tuju ning tegin ainult ühe backi, mille väikse kobaga ka ära maandusin.

Foto: Jaanus Ree

Lainesõiduga läks nii, et sain kõvasti ujuda, nimelt proovin hakata cutbackis rohkem reili kasutam ning miskipärast ei leidnud õiget taglase nurka üles ja kobistasin ennast pidevalt nö “over the handlebars”  rulli kõige hullemasse kohta sisse. Päeva naelaks jäi üks Taka katse, kus jõudsin kaugemale, kui kunagi varem, laud keeras juba ära aga taglase tõmbas tuul käest ära. Peab vist hakkama rohkem katsetama, sest ega muidu ei tule! Õnnestunud manöövritest jäi meelde üks üsna korralik aerial, mis õnnestus otse Eiko nina all ära maanduda 🙂 Tundub, et juba neljapäeval kohtume taas Ristnas :p

2 kommentaari “JÄLLE VIIMANE KORD 25. NOV

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: