AWESOME, 19 OKTOOBER RISTNA

Minul isiklikult olid ootused päris kõrgeks krutitud selle päeva ootuses, sest tahtsin veel normaalse temperatuuriga hüppamist harjutada. Kohale jõudes randa ei pidanud pettuma, tuul puhus juba väga kõvasti ning täpselt ideaalse Ristna hüppekursiga. Vaikselt hakkasid ka lained moodustuma. Taavi eelmise päeva kosmosehüpe mõlkus mul peas ning otsustasin ise ka hüpetele kõrgust lisama hakata. Kohati oli ikka hirm täishooga suurtesse kollidesse sisse kihutada ja siis sealt ülevalt alla vaadata. Õnneks premeeriti seda ennastohverdavat tegevust minu elu kõige kõrgema õnnestunud backloopiga 😛 Lainesõidust olid kõige meeldejäävamad Taaviga jagatud lained, proovisime päris pikalt kahekesi ühel lainel sõitmist. Panen täna ka mõned pildid Taavi tehtud päeva kokkuvõttest siia üles ja kui pilte klikata, siis jõuab video endani ka!

Mina esimesel ning Taavi teisel korrusel.

Need, kes oskavad lainurga pilti hinnata, saavad aru, kui suur see laine tegelikult oli!

One thought on “AWESOME, 19 OKTOOBER RISTNA

  1. Kas 30.10 sessi ka omalt poolt kommenteerid? TV vid sellest päevast oli väga lux! Endal jäi kahjuks tulemata, kuigi isegi piletid olid olemas.

    Pühapäeval Vääna!?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: