SUPER RISTNA II

Juba reedel tagasi sõites läksid esmaspäevase prognoosi peale silmad särama. Pühapäevased kõned võimalike minejate vahel lõppesid sellega, et otsustasime päev varem kohale jõuda. Niisiis olimegi neljakesi(Robi, Jaanus, Taavi, mina ja lisaks Jaan oma autoga)  mõne tunni pärast Taavi autos ja liikusime Hiiumaa suunas. Laineprognoosi tõttu leppisime kokku, et lähme hommikul kohe randa ja oi kui õige otsus see oli!!

Foto: Jaanus Ree

Selliseid tingimusi on isegi Ristnas harva, lained veeresid suurte settidena randa, mille vahe oli Jaanuse sõnul kuni 4 minutit. Pean tunnistama, et ei mäleta paremat lainesõidu päeva, ma isegi ei mõelnud hüppamisele, vaid keskendusin ainult lainesõidule ja aerialite õppimisele.  Peale 3,5 tundi vees hakkasid laine ja tuul ära vajuma ning otsustasin superpäevale joone alla tõmmata. Päeva tõrvatilgaks meepotis oli ühe laua ujumaminek, loodame, et ta jõuab kunagi õnnelikult  omanikuni tagasi!

Foto: Jaanus Ree

Lisaks eelmise nädala päevik! 

2 kommentaari “SUPER RISTNA II

  1. Sellel päeval oli neid ilusaid sette päris palju ja tuulenurk lubas neid magusaid nurkasid paugutada! Selle aeriali sählasin mälu järgi ära aga päeva peale tulid mõned palju uhkemad. Paar tükki hakkasid juba kenast kandma ka purje najal! Muidugi tuleb tagasi minna, kui vähegi ilma lubab!!

  2. Esimese pildi set on tundub päris kuri olevat! Kas selle teise pildi aeriali jäid püsti?

    Kui nüüd paari nädala jooksul prognoosi tuleb (väike lootus juba on), siis olen kindlasti kohal.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: