Zürii PWA liige

Jätkame  “Surfifoto” konkursi zürii tutvustust ning täna PWA tuuri esindaja!

Ben Proffit: Ben peaks olema tuttav kõigile, kes külastavad Boardseekermag’i lehekülge, sest just tema kommenteerib seal mitmeid võistluseid. Tema saavutustest võib välja tuua 5. koha PWA Pozo Grand Slamil ning väga edukat esinemist UKWA tuuril, 2009 aastal jäi ta väga napilt teiseks. Lisaks võistluste kommenteerimisele, peab Ben, tõenäoliselt ühte lahedamat sufiblogi. Tema eneseiroonia on parimate hulgast ja teeb tuju alati heaks. Blogi ise asub siin: thewetdream.

Ben Proffit @ Cape Town

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: