TUUNI OMA SÕITU

Enam paremat algust vist ei oskaks hooajal ette kujutada, päike särab, tuul puhub ja surfata saab peaaegu iga päev. Seoses läbi viidud edasijõdnute koolitustega tuli idee uuele koolituskavale. Paljud sõitjad, kes juba glissavad ei tunne ennast mugavalt, on probleeme trapetsis, või siis jalaaasades sõitmisega. Ise pusides on kohati raske lahendusi leida, instruktor näeb kõrvalt probleeme selgemalt ja saab kohe nõu anda! Kui soovid oma sõiduasendit tuunida ja oma sõidu uuele tasemele viia, siis pane ennast sõidutuuningu koolitusele meili teel kirja surfifoto@gmail.com

Koolitus kestab kokku 1,5 h. Alustame sellest, et vaatame üle varustuse seadistuse, paljud probleemid saavad juba sellest alguse(vale pikkusega trapetsiaasad,  liiga madal poom, vale trimm jne). Vee peal alustame sellega, et instruktor annab sõidutasemele hinnangu ja pakub välja tehnika osad, millega võiksime tunni jooksul tegeleda.

  • sõiduasend
  • trapetsis ja jalaaasades sõit
  • pöörded
  • hüpped

Kogu tunni salvestame gopro kaameraga, et pärast oleks hea analüüsida sõidutehnika arengut. Hiljem saab materjali endale, tuleb vaid mälupulk kaasa võtta.

Kokku on kohti 10, kursuse hind 60 eur.

FB_IMG_1434349496550

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: