ÄRA MAGA SUVE MAHA!

Tead ju küll seda tunnet, et ohh, lõpuks ometi on suvi kohe kohal ja siis peale silmapilgutust avastad, et jälle sajab lörtsi! Kui soovid, et suvest oleks mäletada midagi muud, peale ohtra grillimise ja veinijoomise, siis tseki seda pakkumist! Surfikool alustab kohe mai kuust täisaurudel töötamist, saab tulla koolitustele ja loomulikult niisama sõitma. Kes külma vett kardab, siis teadmiseks, et suhteliselt kinnine ja madal Lahepere laht on juba mais meeldivalt soe, et surfamist õppida!

DSCN1875

Eesmärgiga su unistus surfamisest veel kättesaadavamaks teha, laseme oma hindadel, kevadise jää moodi kokku sulada!

Purjelaua algkoolitus:  45.-

Purjelauakoolitus + 5 sõidukorda:  145.-

10 korra sõidukaart:  180.-

Registreerimi ennast:  surfifoto@gmail.com  / +372 56 32 5751

*hinnad kehtivad kuni 1.05.2013

pozo 222

 

%d bloggers like this: