KULD, 17 OKTOOBER RISTNA

Peale pühapäevast soojendussõitu, õhtul Alari majakeses prognoosi vaadates tundus mulle, et esmaspäevane ilm peaks olema just see, mida olin oodanud. Hea hüppe ning lainesõidukurss ja tugevus just selline 4,7 le! Päev algas kohe väga meeldiva üllatusega, kui õnnestus ära maanduda ilus(mitte just väga kõrge :)) backloop. Alguses oli Ristna vaid Taavi, Eiko ja minu valduses, hiljem vahetas 10.30se praamivahetuse pealt tulnud Robi Eiko välja. Hetkel siin seda kirjutades näitab lainepoi juba tippudeks 4,3 meetrit, nii et tõotab tulla järjekordne superpäev siin 🙂 Mõned pildid Taavi headcamist ka! Lisaks vaata Taavi tehtud eilse päeva tiiserit siit!

 

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: