28-29 AUGUST RISTNA

Lõpuks ometi jõudis kaua oodatud ja igatsetud Ristnasse minek kätte! Eesmärgiga anda sõidupäeval endast sada protsenti, otsustasin juba laupäeva õhtul kohale sõita! Õhtu möödus koos Martiniga muinastuld tehes ning siis varakult magama. Pühapäeva hommik oli esialgu vaiksem, kuid peale pikka jalutuskäikku sõjaväelahte oli kena 4,7 ilm kohale saabunud. Ikka uskumatult mõnus on see Ristna condition, kõik töötab ootuspäraselt ning iga lainega muutud aina paremaks.

Foto: Jaanus Ree

Seekord siis keskendusin eelkõige lainesõidutehnika tuunimisele ning hüppamine jäi selle tõttu tahaplaanile. Ei mäletagi selliseid sõidupäevi, kus kahe päeva jooksul oleks teinud vaid 3 frontloopi. Backe sai natuke rohkem punnitud ning kui Väänas hakkas juba tulema, siis Ristna tingimused vajavad tehnika ülevaatamist. Teise päeva jooksul filmiti kalda peal miskit TV 3 saadet, mis päädis sellega, et meid Jussi, Jaanuse, Egoni ja Pallega sunnita ka otsesaates lolle mängima 🙂 Eesmärk oli siis miskid “hõbepaberist” telgid kokku saada ja seda 12 m/s tuulega. Ütleme nii, et tiim Juss/Kris pani teistele pika puuga ära 🙂 Tervitused veel kõigile, kes kohal olid ning suured tänud Alarile, kes peale kahte pikka sõidupäeva kostitas mõnusa sauna ja värskete suitsulestadega! Kohtumiseni kodus!

Foto: Jaanus Ree

 

 

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: