ZÜRII liige Daniel Müntinen

Kolmanda züriiliikmena tutvustame Kohvik Nooruse esindajat ja ühte loojat Daniel Müntinen’i. Erialalt animatsioonirežissöör, kelle tõenäoliselt tuntuim töö on eesti superstaari, Kerli video Creepshow on ka kirglik purjelaudur. Tema loodud reklaamklippide ning graafikatöödega kohtume igapäevaselt televisioonis! Kellel tekkis nüüd huvi lähemalt tutvuda Danieli animatsioonistuudio Birds of Paradise toodanguga, siis tasub kõigepealt tsekata www.bop.ee lehekülge!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: