SURFAMA

Tere taas kõik surfihuvilised, tänasest on siis Surfilaagri aegne eetrivaikus jälle läbi ja oleme kolinud ennast taas randa. Kõigepealt saadame tervitused ja tänusõnad Surfilaagri korraldustiimile ja kõigile teistele kes sellest väga superõnnestunud üritusest osa võtsid!! Sügav kummardus ja kohtume juba järgmine aasta!

Nüüd aga kutsume kõiki taas surfamist õppima, Surfikool on terve selle nädala vee ääres, saab nii koolitust kui varustust rentida. Vaja on vaid endast ette märku anda surfifoto@gmail.com või 56 32 5751

Kohtumiseni rannas

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: