VIIMASED KOHAD “SURFIPÄEVALE”

Juba ülehomme, laupäeval toimub Surfikooli esimene “Surfipäev”, kus pakume soodsat võimalust surfamisega tutvust teha. Päeva jooksul viime läbi kolm algkursust, kus igasse gruppi mahub viis surfihuvilist. Koolitusprogramm koosneb 1 tunnisest teoorialoengust ning 2 praktika tunnist veel.

“Surfipäev” toimub Laulasmaa rannas ning hetkel on alles kõigest kolm vaba kohta. Üks vaba koht on kella 11 grupis ning kaks vaba kohta kella 17:00 alustavas grupis. Ole kiire ja saad koolituse kõigest 500.- krooni eest!

Registreerimine: 56 32 5751 või surfifoto@gmail.com

“Surfipäeva” toetab


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: