Uudised

Nüüd, kui “Surfifoto” konkursi hääletus on jõudnud poole peale, teeme väikse ülevaate toimunust. Väga tore on näha, et ilusad surfifotod meeldivad paljudele ning konkursi uudised on meelitanud surfikooli lehele juba üle 4000 külastuse. Lisaks kodumaisele huvile, oleme tähelepanu äratanud ka välismaistel saitidel:

Beachtelegraph

Totalwind’i foorum

Nii et kui sa ei ole veel oma häält andnud, siis tee seda siin!

Surfikooli Facebooki saidilt ka uudiseid, tänu 200. fänni liitumisega, korraldasime vaheloosimise ning õnn naeratas Anneli Lepp’ale, kes on nüüd tasuta surfikoolituse võitja. Järgmine loosimine toimub 300. fänni liitumisel! Ärge unustage ka võimalust, anda oma hääl lemmikfotole Facebooki lehel!

Kõigile, Surfikooli naislugejaile, kaunimast kaunimat naistepäeva!!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: