Zürii kodumaine panus!

Ain “Penny” Härmson: Kino peab saama…. seda nii veel, kui päriselt! Kes ei oleks näinud mõnda Penny kokku pandud videot, või ei mäletaks Aegna maratoni esimest katamaraansurfilauda! Tänu Pennyle ja ta võluvale abikaasale, Liisile, on jäädvustatud, nii pildis kui videos, enamus meie meeldejäävamaid surfiüritusi. Go Penny, go TeamVosa!

Ain Härmson @ LAV

Andrei “Jack” Jakovlev: Filmi-, pildi-,freeride-, surfi-, ja reisimees, krt ei teagi, kust alustada. Ma usun, et kõik, kes alustasid surfamist 90ndate esimeses pooles mäletavad Surfhouses töötanud surfifanatti Jacki’i ja kurikuulsat Pirta öösessionit! Tänasel päeval kohtume Jacki töödega peaaegu, et iga päev, mehe käsi on mängus olnud mitmete lahedate telereklaamide loomisel!

Jack @ Rio

Jack @ Ristna

Fotokonkurssi toetavad:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: