VÄÄNA 18.06

Eesmärgiga pakkuda rohkem lugemist Surfikooli lehel, otsustasin lisaks surfiuudistele pidada ka päevikut. Kui siiani olin jõudnud vette vaid koolitama, siis lõpuks ometi tuli silmapiirile prognoos, mis pani silma särama. Suures ärevusega alustasin ettevalmistustega juba reedel, kontrollides üle kõik otsad ja vaadates, kas kõik on ikka tip-top 🙂 Laupäeval randa jõudes ootas ees juba viiesele puhuv tuul ning päike ja loomulikult palju naerul nägudega surfareid. 5.0 ja 75 kokku ning vette, õnneks oli tuul piisavalt läänest, nii et sai kohe kaldast jalad aasa ja hooaeg võis alata. Peale superpikka sõidupausi tundus kõik siiski meeles olevat ning esimene frontloop tuli juba peale esimese 100 meetri täitumist. No on ikka mõnus trikk… Peale esimese isu täissõitmist läksin kaldale uurima, et mida Penny oli Surfhousest kaasa haaranud testimiseks. Õnnestus siis proovida Tabou Quadi, mis oli minu esimene kogemus nelja uimelise lauaga. Kui välja arvata, et jalaaasad olid minu maitsele natuke liiga laias setingus, jäid siiski mõned asjad meelde. Esiteks tundus 91 liitrine laud jalgade all hoo pealt selgelt väiksemana, mis lainet sõites on selge eelis. Lisaks püsis laud nii külgtuules, kui krüssates nagu rööbastel ja igasugune uime spinnamine ei tulnud kõne allagi. Kahjuks ei pakkunud Vääna erilisi lainetingimusi ning nüüd jääb vaid loota, et see laud jõuaks kunagi ka Ristnasse. Fanaticu Quadiga kahjuks glissitingimustes sõita ei õnnestunud, tiksus küll aga väga mõnusalt 🙂 Ehk järgmine kord! Igaljuhul tuleb esimese korraga väga rahule jääda ja loota, et teisipäevane prognoos ikka püsiks.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: