22. september Vääna lainelaud

Täna siis väänas ja suht suurte lootustega normaalselt sõita saada. Kahjuks tuul siiski kaasa ei mänginud ja surfipäeva võib tünniks lugeda. Panin kamad kokku ning hakkasin juba ära sõitma, kui randa saabus Aiva plaaniga minna lainelauda sõitma. Solidaarsusest otsustasin, et lähen ka proovin üle pika aja, kuidas välja tuleb. Eriti mõnus oli muidugi hetk tagasi ära võetud külma ja märga kalipsot selga ajada : ) aga tuli välja, et see tasus ennast igati ära! Pedaalisime välja ning juba esimesel triibul õnnestus peale saada ja mõned meetrid sõita. Teine katse oli juba magusam, sõita õnnestus oma 30/40 meetrit ning suutsin isegi enamvähem bottomi ja cutbacki ära teha! Ojaa, see lainelaua sõit on ikka magus, tundub, et peab hakkama ikka rohkem proovima. Eriti lahe oli muidugi see, et lainelaua kutte oli kokku veepeal neli ning Aiva näitas, kuidas 6’1” lauaga on võimalik Eestis sõita!!!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: